Print Friendly, PDF & Email

Puljespillet i årets turneringer nærmer sig sin afslutning.

Vi siger tak for et rigtig godt forløb uden de store udfordringer for Turneringsledelsen. Der har været en enkelt protest, som er behandlet og afklaret i en god tone. Derudover har der været enkelte uheldige situationer, som nemt kunne være undgået, hvis de ellers simple regler for kommunikation var overholdt. Til eksempel bliver vi her her i sidste spilleuge gjort opmærksom på, at et hold har trukket sig – altså uden nogen orientering til Turneringsledelsen! Men samlet set er puljespillet afviklet rigtig godt.

I puljespillet har der været 930 kampe, og vi ser nu frem til 71 kampe i slutspillet.

Planen for slutspillet kan ses under menuen “slutspil“. Vore to turneringsplanlæggere Janni og Jørgen har fået det hele til at gå op, og vi håber, alle de dygtige hold får nogle rigtig gode kampe.

Af hensyn til det samlede forløb af slutspillet skal vi understrege vigtigheden af, at alle kampe afvikles senest i den fastsatte uge.

Skulle der være et ønske om flytning til et andet tidspunkt, må de to holdkaptajner selv aftale dette – altså finde et nyt tidspunkt i den fastsatte uge og afstemme dette med værtsklubben, som lægger bane til. Herefter orienteres Turneringsledelsen, så spilleplanen kan ajourføres.

Vi ønsker alle hold og spillere et spændende slutspil i en god og fordragelig tone. Resultatet er vigtigt, men glem ikke den sociale dimension.

Ellers glæder vi os til Regionsfinalen i Skanderborg den 23. og 24. august

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

/Turneringsledelsen