Print Friendly, PDF & Email

Vi håber, alle har haft en dejlig påske på trods af omstændighederne og de begrænsninger, de sætter for vores udfoldelser.

Heldigvis lader det til, at vi langsomt kommer tilbage til en tilstand, hvor det igen bliver muligt at gennemføre idrætsaktiviteter. DGU har i dag udsendt en ny anbefaling som er gældende frem til den 10. maj. Der er herefter lidt færre begrænsningerne for privat golfspil, men dog med et fortsat stop for turneringsaktiviteter. Vi tror på, at den kontrollerede åbning af samfundet vil fortsætte, og vores vurdering af udmeldingerne fra myndigheder og politikere giver os en tro på, at det bliver muligt igen at gennemføre vores turneringsaktiviteter fra den 11. maj.

Med dette som udgangspunkt ønsker vi, at vores turneringerne gennemføres i fuldt omfang. Vi har besluttet at udskyde afslutning af puljespillet til uge 26, og med start den 11. maj bliver der syv hele uger til at afvikle 6 puljekampe. I forhold til den oprindelige spilleplan vil der typisk være 2-3 kampe fra de første uger, som må udsættes til et senere tidspunkt, men dette anser vi som muligt og forsvarligt. Skulle der være enkelte af de udsatte kampe, som holdene ikke kan finde plads til, vil de blive afgjort som delte kampe med 1 kamppoint hhv. 5,5 matchpoint til hver.

Slutspillet, som i SA, VA, VB, SVA består af 1/4 og 1/2 finaler, samt i SB, VC, VD og SVB yderligere 1/8 finaler, kan afvikles fra uge 31 til uge 33 i god tid inden regionsfinalerne den 21.-22. august.

Det at finde nye spilledatoer for de udsatte kampe betyder selvfølgelig lidt ekstra arbejde for koordinatorer og holdkaptajner. Men udsigten til at kunne gennemføre en fuld turnering i stedet for en amputeret turnering giver forhåbentlig den nødvendige ekstra motivation.

Da der fortsat er usikkerhed omkring de faktiske forhold efter den 10. maj, vil vi i god tid inden denne dato og afhængig af udviklingen vende tilbage med yderligere detaljer.

Indtil da og selvfølgelig også efter: Husk altid at følge de regler, der opstilles af jeres klub og pas på hinanden derude.