Print Friendly, PDF & Email

Kære alle regionsgolfspillere, kaptajner og koordinatorer.

Sommeren er over os, og det indledende puljespil nærmer sig sin afslutning. Der har været spillet et væld af gode matcher og kampe i hele regionen, og jeg ved, at I alle har haft det sjovt, spillet godt og hygget jer sammen.

Regionsgolfen er en unik mulighed for at komme ud og se nye baner, møde nye mennesker og så er det selvfølgelig skønt at spille golf sammen – og helst i godt vejr.

Tillykke til puljevinderne. Mit eget hold i B-rækken Holbæk har været fast inventar i slutspillet, men I år har vi måttet lade pladsen for Ledreborg. Til lykke til jer.

I har sikkert oplevet mange tætte matcher, og vi kender alle følelsen af det der afgørende put, der lige tager en hulkant …

Til all jer, der har deltaget i det indledende spil, tak for jeres indsats, fremmøde og bidrag til den gode stemning. I år har vi haft flere hold tilmeldt end nogensinde. Vi håber, I igen i den kommende sæson vil kaste jer over puslespillet med at samle hold, så vi kan danne nogle gode puljer og give jer en masse sjove oplevelser igen.

Rigtig god sommer til alle.

Og så ses nogen af os til regions- og landsfinaler efter sommeren.

 

Venlig hilsen

Søren Vestergaard
Formand for Regionsgolf Øst