Print Friendly, PDF & Email

Puljespillet er afsluttet og nu gælder det slutspillet!

Først og fremmest tillykke til alle puljevinderne!

Men også tak for kampen til alle de hold, der har bidraget til et velafviklet puljespil med givet vis mange spændende kampe. Vi håber, I allerede har blikket fast rettet på næste års turnering.

Nu gælder det så slutspillet med enkelte 1/8 finaler her i uge 26 inden sommerpausen. 1/4 og 1/2 finaler spilles så i uge 32 og 33 med afsluttende regionsfinaler den 10. og 11. september i Mollerup. Endelig spilles der så landsfinalerne i Langesø den 24. og 25. september.

Som sædvanlig er det de førstnævnte hold i spilleplanen, der har status af “hjemmeklub”. Det er dermed også kaptajnen for disse hold, der bør tage initiativ til at aftale evt. spisning mv. med modstanderholdets kaptajn samt sørge for aftale med værtsklubben. Det plejer at glide glat, og det vil det givet også gøre i år.

Slutspillet vil på vanlig vis blive fyldt med spændende kampe, som afvikles i en fredelig og positiv atmosfære. Alle spiller for at vinde, så det er vigtigt! Men det også vigtigt at kunne tabe med ære. I sidste ende er der jo kun ganske få vindere.

Vi ønsker alle god vind og glæder os til Regionsfinalerne i Mollerup.