Print Friendly, PDF & Email

Nyt om turneringsstarten i Øst – OPDATERET

Vi har i regionsgolfens bestyrelse fået mange spørgsmål til starten på anden halvdel af puljespillet, det vi har valgt at kalde plan B.

Flere føler sig usikre på, om vi kan starte. Det fremgik måske ikke klart nok af første tekst, at vi afventede regeringens pressemøde i går og udelukkende ville køre videre med afviklingen af turneringen, hvis der ikke kom stramninger eller skridt tilbage. Vi oplever udelukkende skridt frem og dermed er vi sikre på, at vi kan starte vores puljespil fra mandag d. 11. maj.

Vi beder om, at man møder op til regionsgolfens matcher efter DGU s retningslinjer. Anbefalingerne er, at man kommer til matcherne ti minutter før forventet Teetid og at man går ud forskudt, som man altid har gjort. Man spiser ikke sammen efter matchen. I øvrigt er restauranterne lukket. Man kører til og fra matchen på en måde, som man finder forsvarlig. Og man taster resultater efter matchen med eller uden et underskrevet kampkort. Vi stoler selvfølgelig på den, der taster resultaterne.

Lad os komme i gang med puljespillet og lad os høre fra jer, hvad der har været svært, og hvad der har været let. Vi vil meget gerne have mulighed for at fuldføre puljespil, slutspil, regionsfinaler og landsfinaler, og vi mener det er forsvarligt at sætte i gang nu.

Skriv eller ring til os, hvis I har spørgsmål.


Med regeringens nye udmeldinger, er vi ikke længere i tvivl. Vi kan starte anden halvdel af vores puljespil på en ordentlig og forsvarlig måde. Derfor åbner regionsgolfens turnering med kampe fra mandag den 11. maj. Vi følger dermed vores plan B med et halvt puljespil. Derfor kan vi nu alle få de endelige hold på plads og komme af sted til vores matcher i den kommende uge. Husk at følge DGUs anbefalingerne, pas på hinanden, og undgå at samles før og efter matcherne. Vi håber, I alle kommer godt i gang, og spørg endelig, hvis der opstår usikkerheder i starten.

Anbefaling for Foursome
Det er samme spiller der manuelt berører bolden hele vejen igennem, uanset hvem der har slået til den sidst, og hvem der skal slå til den efterfølgende.
Det betyder at en spiller kun rører sin egen bold.
Hvis bolden tabes, kan parret starte forfra med en anden bold, og ejeren er så den eneste der håndterer bolden manuelt indtil den evt. tabes, eller runden slutter.

Mange hilsner

Bestyrelsen