Print Friendly, PDF & Email

Vi har lagt en ny version af kampkortet under HENT.

Bemærk venligst at der er tre faner i Excel filen og tre sider i PDF filen. Første fane/side er blank og den I skal bruge til at udfylde data på. De to andre faner/sider er eksempler på korrekte udfyldte kampkort for hhv. puljespillet og slutspillet.

Der er tilføjet en kolonne separat til medlemsnummer, da vi erfarede at det langt fra var alle der huskede at få dette med.

Kortet er også gjort lidt smallere, så der gerne skulle passe til en side. Hvis det ikke gør, kan du med fordel vælge at skalere så udskriften passer med 1 side i højden og 1 side i bredden.

En anden ting vi har bemærket at at ofte skriver I resultatet forkert. Resultatet skrives altid med huller oppe / huller tilbage.

Points og Ups anføres kun for den side der har vundet matchen.
Matchen er jo ikke forbi hvis man skiver 2/3 – Så er man to huller oppe, med tre huller at spille.

En del af jer har også spurgt ind til hvad Ups skal bruges til. I puljespillet kan det blive brugt, hvis to eller flere hold er lige efter de to første kriterier jf. betingelserne. I slutspillet og finalerne kommer Ups i spil, hvis holdmatchen ender lige 5,5 – 5,5. Så er det det hold med flet vundne Ups der vinder holdmatchen.

Nedefor ses et korrekt udfyldt kampkort for en puljekamp før underskrift.

  • Navnet på spilleren
  • Spillerens medlemsnummer
  • Spillerens hcp
  • POINTS: Udfyldes kun for den side der har vundet/delt matchen med 2 points i singlerne og 3 points i foursome
  • UPS: Udfyldes kun for den side der har vundet matchen med det antal huller matchen er vundet. er matchen delt efterlades feltet blankt.
  • RESULTAT: Udfyldes altid. Og altid med antal vundne huller skråstreg huller tilbage at spille – dette uanset hvilken side der vandt matchen. Er matchen delt kam man skrive 0/0, A/S, Delt eller Tight.
  • Tæl sammen forneden
  • UPS kommer i spil ved lige placeirnger i puljespillet og ved afgørelse for en holdmatch i slutspillet, skulle holdmatchen ende delt 5,5-5,5.

Kampkort 2019