Kampkort – det optimale flow…

 

Nedenfor er beskrevet det optimale flow for et elektronisk kampkorts cyklus.

I det følgende eksempel er kampen programsat til den 1. maj. kl 16:30

Holdkaptajnerne – både hjemmeholdets og udeholdets – skal sikre sig følgende tre ting PÅ kampdagen og INDEN kampen starter – den 1. maj før kl.16:30.

  1. At alle de spillere der er udtaget til kampen, er oprettet under Bruttotrup.
  2. At der er klikket på knappen OPDATER under Bruttotrup. Så alle spillernes data er opdateret.
  3. Kaptajnerne kan for-udfylde det elektroniske kampkort hjemmefra. Der er også mulighed for at udskrive kampkortet med de for-udfyldte data.

Efter kl. 16:30 kan udeholdet ikke længere tilgå og rette kampkortet. Når tidspunktet for kampen start er passeret, er det udelukkende holdkaptajnen for hjemmeholdet der kan redigere i kampkortet. Dette er for at sikre at der kun er én person som er ansvarlig for kampkortet.

Når kampen er slut, udfylder kaptajnerne i fællesskab papirversionen af kampkortet. Resultaterne af de enkelte matcher kontrolleres. Begge holdkaptajner underskriver kampkortet. For efterfølgende at kunne kontrollere indtastningen, bør begge holdkaptajner tage et billede af kampkortet med deres mobiltelefon.
Papirversionen kan smides i skraldespanden én uge efter kampen.

Efterfølgende logger hjemmeholdet holdkaptajn ind og indberetter resultatet for hver match i holdkampen på det elektroniske holdkort.

Når alle resultater er inde lukkes der for at kampen kan redigeres, og der vil blive fremsendt en mail til udeholdets holdkaptajn der enten skal godkende eller afvise det elektroniske kampkorts resultat. Hvis kampkortet afvises, skal der angives en begrundelse.

Når alt dette er gjort, har begge kaptajner udført deres opgave.