Print Friendly, PDF & Email

Kære golfvenner

Snart rinder 2019 ud af kalenderen og et nyt spændende år står for døren.

2019 var et fantastisk år på alle måder, igen med superflot tilmelding. En undtagelse var dog senior turneringen, hvor vi havde lidt færre hold end året forud. Vi valgte derfor at sammenlægge senior B og senior C. Det hele gik op på en god måde, og alle hold kom ud og spille Regionsgolf i en god turnering.

2019 var også året, hvor DGU valgte at åbne for direkte tilmelding til en ny kvalifikationsrække. Så ønsker man at forsøge sig i Danmarksturneringen, er det nu ad denne vej, man kvalificerer sig til divisionsspillet – altså en hurtigere adgang end tidligere igennem Regionsgolf.

Dette valgte en del klubber at prøve kræfter med, og flere synes godt om ændringen. Men der er jo mulighed for sideløbende at spille Regionsgolf, hvilket mange valgte at gøre. Efter det første år med nye muligheder tror vi, at endnu flere vil vælge igen at spille Regionsgolf, enten sideløbende med Danmarksturneringen eller kun Regionsgolf. Når Danmarksturneringen afvikles over kun 3 weekender i løbet af sæsonen, er der jo god plads i kalenderen.

Vi forventer derfor turneringer i 2020 med samme antal hold som i 2019, måske endda lidt flere.

Husk sidste frist for tilmelding er 15. jan. 2020.

Turneringsafviklingen forløb i 2019 rigtig godt. Selvfølgelig var der en del spørgsmål til bestyrelsen om turneringsstart, indplacering af hold, spilletidspunkter mm., men også rigtig mange positive tilbagemeldinger om gode oplevelser og positive kommentarer til afviklingen af vore turneringer.

Sæsonen sluttede med et par super finaler, Regionsfinaler i Skanderborg og Landsfinaler i Kaj Lykke. Tak igen til disse klubber for at lægge bane, faciliteter, køkken og hjælp på alle måder til disse skønne dage.

Tak også for opbakningen på Årsmødet, til den måde turneringen bliver gennemført på og den udviklingsretning, vi sammen med jer ser som den rigtige.

Sluttelig og ikke mindst, TAK til alle klubber, koordinatorer, alle der bidrager til, at turneringerne forløber så flot. Alle de mange positive tilkendegivelser er med til, at vi i Turneringsledelsen bevarer lysten til arbejdet. Nu for at 2020 skal blive endnu et forrygende år.

Vi siger tak for året, som rinder ud, og ønsker alle en glædelig jul og et godt, lykkebringende nytår.

Med julehilsen,
Turneringsledelsen