Print Friendly, PDF & Email

Lær – eller få frisket hulspilsreglerne lidt op!

Tiden nærmer sig, hvor Danmarks største hulspilsturnering starter. Har du helt styr på hulspilsreglerne, eller trænger du til lidt opfriskning?

Der er mange måder at lære golfreglerne på – en af dem er GolfQuis. Regionsgolf Danmark og GolfQuis har lavet et samarbejde om regeltræning via GolfQuis appen.

Regionsgolf Danmark og GolfQuis arrangerer en ugentlig golfregel-turnering der KUN omhandler hulspilsregler. Turneringerne starter d. 31. marts, og de derpå efterfølgende tre tirsdage. Du behøver ikke at spille om tirsdagen, du har fem dage til at besvare de 18 spørgsmål på runden – blot du har tilmeldt dig før turneringen starter.  Du kan allerede nu tilmelde dig turneringen i GolfQuis appen.

Turneringerne starter: den 31. marts, 7. april, 14. april, og 21. april.

Hvis du ikke allerede kender GolfQuis – er det en app der kan benyttes på din Apple eller Android telefon eller tablet – DGU anbefaler den til regeltræning. GolfQuis indeholder 2100 regelspørgsmål (alle godkendte af DGU dommere) der bringer spilleren igennem de 24 grundlæggende golfregler med eksempler du kan møde på en golfbane. Man kan lære/træne golfreglerne – enten i solospil, i match-spil mod en ven eller man kan deltage i turneringer.

GolfQuis appen kan prøves gratis i en uge hvorefter man kan tegne et årsabonnement til kr. 39.- hvis man forsat ønsker at benytte appen til regeltræning eller fornøjelse. MEN – alle Regionsgolf regelturneringerne kan spilles helt GRATIS.

Du kan læse mere og finde links til download af GolfQuis her.
Og du kan se hvordan du tilmelder og spiller en turnering her.

Held og lykke!