Print Friendly, PDF & Email

 

OPDATERING:

I Regionsgolf Vest Sen/Vet følger vi i turneringsledelsen den generelle linje i Golf-Danmark. Som allerede meddelt vil vi afvente situationen og informere om mulighederne efter påske. Bliver der mulighed for at spille normal golf fra senest ca. den 1. maj, vil der være mulighed for at gennemføre turneringerne i fuldt omfang. Selvom de første matcher ikke kan gennemføres som planlagt, kan disse indhentes i de 3 ledige uger: 21, 24 og 25.

Bliver restriktionerne mere langvarige, vil vi søge at tilrettelægge turneringerne på den bedst tænkelige måde. Mere herom, hvis det bliver aktuelt.

Vi håber, vi snart kan mødes i det grønne og ønsker jer alle en god påske!

—————————————————

Sarten på golfsæsonen er desværre ganske usædvanlig med alle Covid-19 forholdsreglerne in mente. På nuværende tidspunkt ved ingen, om det bliver muligt at afvikle vores turneringer som planlagt. I turneringsledelsen følger vi udviklingen tæt og er også i gang med at vurdere, hvad der kan og bør gøres, hvis golfspillet fortsat er underlagt restriktioner, når de første kampe står til at skulle afvikles.
I første omgang har vi besluttet at afvente de nye meldinger fra myndighederne, som er varslet til umiddelbart efter påske. I umiddelbar forlængelse heraf vil vi træffe de relevante beslutninger og udsende en orientering herom.

I den mellemliggende tid har vi god mulighed for at dygtiggøre os. Hvem kan ikke blive bedre til næsten hvad som helst?

Her giver vi jer en frisk mulighed for at få frisket hulspilsreglerne lidt op! Det kan faktisk gøres på en interessant og hyggelig måde.

Læs mere på – https://rgd.dk/hulspilsreglerne-paa-golfquis/